سیدمحمدعلی اکبریان در گفتگو با یک خبرنگار از خبرگزاری مهر اظهار کرد: تجویز بیرویه اقدامات تشخیصی، از نظر مجامع علمی قابل پذیرش و مقبول نمیباشد.
وی به تازگی ورود دستگاههای جدید به مطبها برای انجام کارهای تشخیصی را نیز مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: متاسفانه در برخی مطبها، به اشتباه کارهایی به عنوان درمان مانند تحریک الکتریکی مغز و گرفتن نوار مغز و عصب انجام میشود.
اکبریان با اشاره به اینکه این اقدامات مستلزم دانش و تجربه تخصصی هستند، ادامه داد: به همین دلیل باید با دقت و مسئولیتی بیشتر به تجویز اقدامات درمانی و تشخیصی پرداخت و نباید برخی پزشکان به منظور کسب درآمد بیشتر، از آنها سوءاستفاده کنند.
این متخصص معتبر حوزه علوم مغز و اعصاب، در حالی که به اقدامات نادرست در برخی از مطبها اشاره کرد، اظهار کرد: برخی از مواقع مشاهده میشود که بیماران را برای چند جلسه با هزینههایی بین ۱۶ تا ۲۰ میلیون تومان وارد کرده و از آنها پول میگیرند.
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، اکبریان این نوع تجارت را غیر قابل پذیرش دانسته و اظهار کرد: هزینه دستگاههای این نوع تجهیزات تا ۱.۲ میلیارد تومان میرسد که بسیاری از پزشکان نمیتوانند این هزینه را متحمل شوند، اما برخی افراد یک دستگاه را تهیه کرده و از آن بهره مالی برده و سودآوری بالایی دارند.
وی با نقدهای شدیدی نسبت به این نوع درآمدزایی در برخی مطبها اظهار کرد: من با چنین روشهایی که منجر به خالی کردن جیب بیماران میشوند و هیچ ارتقاء درمانی برای بیمار ندارند، به شدت مخالفم.