به گزارش آیمد ۳۶۰ ، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اعلام کرد: علاوه بر دو بیمارستان بزرگ مهدی کلینیک و الغدیر، بیمارستان های دیگری با هزار تخت خواب در تهران در دست ساخت هستند. همچنین، بیمارستان شریعتی با ۹۰۰ تخت خواب نیز در حال به پایان رساندن فرآیند ساخت و ساز است. همچنین، دو بیمارستان هزار تختخوابی نیز در شیراز و تبریز در حال احداث میباشند.
به گفته بهروز رحیمی، در یک دوره یک سال و نیم گذشته، بیمارستان مردانی آذر با ۵۰۷ تخت خواب در تبریز به بهرهبرداری رسیده است. همچنین، ساخت دو بیمارستان هزار تختخوابی در تهران در دستور کار قرار دارد و بیمارستان شریعتی با ۹۰۰ تخت خواب نیز در نزدیکی اتوبان خرازی در تهران به زودی افتتاح خواهد شد.
معاون توسعه وزیر بهداشت اعلام کرد که از آغاز کار دولت در تهران، ۹۶۳۶ تخت بیمارستانی در حال ساخت قرار گرفته است. دلیل این تصمیمگیری این بود که تهران یکی از مناطقی است که نیازمندیهای عمیقی از نظر تخت بیمارستانی دارد، زیرا به عنوان مرکز ارجاع برای بیماران از سراسر کشور شناخته میشود.
وی افزود که افتتاح بیمارستان غدیر در بیمارستان شهدای تجریش، الغدیر در بومهن، فردیس کرج و مهدیکلینیک یک رویداد بزرگ بوده و برخی پروژهها مانند بیمارستان ۳۳۰ تختخوابی شهریار پس از ۳۰ سال به بالای ۹۸ درصد پیشرفت کردهاند و در چند ماه آینده به افتتاح میپردازند. همچنین، بیمارستان طالقانی اکباتان و بیمارستان رازی در ایلام نیز ساخته شدهاند.
وی در مورد تأمین نیروی انسانی برای دو پروژه بیمارستان غدیر و مهدی کلینیک اظهار کرد که برای هر دو پروژه نیازمندی به نیروی کافی را در آزمون استخدامی در نظر گرفتهاند و علاوه بر این، با استفاده از ظرفیت موجود در منابع و مجوزهای استخدامی مانده، نیز مجوز جذب نیروی انسانی را صادر کردهاند.
آغاز پروژه ۴۰۴۰ در حوزه بهداشت
رحیمی اعلام کرد: در دولت سیزدهم تا کنون بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی را به بهرهبرداری سپردهایم، که در سراسر کشور و به ویژه در مناطق محروم و مرزی پراکنده شدهاند. همچنین، بیش از ۶۰ هزار تخت درمانی در حال ساخت در دست داریم. بیش از ۲۵ پروژه توسعه اورژانس، ۱۶ کلینیک تخصصی و بیش از ۱۶ مرکز درمان ناباروری و LDR به بهرهبرداری رسیدهاند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار کرد: بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی ولایت در مشهد، بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی مسیح دانشوری، بیمارستان ملکشاهی ایلام و دیگر پروژهها نیز به بهرهبرداری رسیدهاند.
وی در مورد اقدامات انجام شده در زمینه بهداشت، اشاره کرد: پروژه کلی با نام پروژه ۴۰۴۰ در حوزه بهداشت آغاز شده است. در این پروژه ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی اجرا میشود که شامل مراکز آموزش بهورزی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری، مراکز جامع خدمات روستایی، پایگاههای سلامت، خانههای بهداشت، آزمایشگاه مرکزی، زیست پزشک و دیگر واحدهای بهداشتی میشوند. از این تعداد، دو هزار پروژه به پایان رسیده و به بهرهبرداری سپرده شدهاند.
۷ پروژه در حوزه تشخیص و غربالگری سرطان
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، وی اظهار کرد: ۷ پروژه نیز در حوزه تشخیص و غربالگری سرطان به بهرهبرداری سپرده شده است. از این پروژهها، مرکز تشخیص و درمان سرطان سمنان به عنوان یکی از مهمترین آنها می باشد و دارای تجهیزات بسیار پیشرفتهای است.
او بیان کرد: در حال حاضر، ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در دست ساخت قرار دارد، به عبارت دیگر، دولت برای مقابله با فرسودگی تجهیزات بیمارستانی برنامه محکمی دارد. این بیمارستانها به خصوص در مناطقی که بیشترین نیاز به خدمات بهداشتی دارند، طراحی و اجرا میشوند. علاوه بر این، ما ۴۷۵ بیمارستان را به عنوان اهداف جهت بازسازی و بهبود تاسیساتشان در نظر گرفتهایم.
وی افزود: بیمارستان سوختگی تهران، که به عنوان یکی از بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران محسوب میشود، به مرحله ۷۵ درصد پیشرفت پروژه رسیده است و امیدواریم که امسال به پایان برسد. همچنین، برای بیمارستانهای خاصی مانند بیمارستان حضرت رسول (ص)، بیمارستان شهید مطهری و … برنامههایی برای احداث بیمارستان جدید در دستور کار قرار دارد و بخش عمدهای از اجرای این پروژهها در سال جاری یا سال ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید.
برگزاری آزمون استخدامی برای حدود ۲۵ هزار نفر
وی اظهار کرد: صدور مجوز برای برگزاری آزمون استخدامی برای حدود ۲۵ هزار نفر در رشتههای متنوع، از جمله تقریباً ۱۰ هزار نفر در حوزه بهداشت، ۳۵۰۰ نفر در حوزه فوریتهای پزشکی و سایرین در حوزه درمان، اتفاقی مثبت است و در مدت یک ماه آینده، آزمون استخدامی برای این افراد برگزار خواهد شد. ما نیز قصد داریم که از این مجوزهای استخدامی برای پرکردن نیازهای پروژههای جدیداً افتتاح شده و مراکزی که به تازگی به کار افتادهاند، استفاده کنیم.