اسحاق عامری، معاون فنی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی گفت: یکی از برنامههای ما تفویض اختیار صدور پروانه تجهیزات پزشکی به دانشگاهها با هدف سهولت دسترسی شرکتها است.
مسئولیت قانونی وسیله پزشکی تولیدی با شرکت تولیدکننده است. تولیدکننده
به گزارش آیمد۳۶۰؛ به نقل از برنا، در این رویداد سعیدرضا شاهمرادی معاون فنی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، اسحاق عامری معاون فنی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، معصومه امیدوار سرپرست اداره تولید و ثبت تجهیزات و فرآوردههای آزمایشگاهی تشخیص پزشکی، مجید حمیدی سرپرست اداره تولید و ثبت دستگاههای پزشکی، جمال تولی رییس اداره تولید و ثبت کاشتنیهای پزشکی و دندانپزشکی، حامد اسفندیاری سرپرست اداره تولید و ثبت ابزار، لوازم و دستگاههای پزشکی، بیرانوند معاون سرپرست اداره تولید و ثبت تجهیزات پزشکی مصرفی تخصصی، حضور داشتند.
در ابتدای این پنل اسحاق عامری با تاکید بر این که شعار اصلی جهش تولید است و باید در راستای آن حرکت میکنیم، اظهار کرد: یکی از شعارهای اصلی آن است که هرکاری که میتوانیم برای جهش تولید انجام دهیم. یکی از برنامههای ما تفویض اختیار صدور پروانه تجهیزات پزشکی به دانشگاهها با هدف سهولت دسترسی شرکتها است.
در ادامه سعیدرضا شاهمرادی با اشاره به توانمندی دانشگاهها اظهار کرد: با توجه به توانمندیهایی که در دانشگاهها وجود دارد، میتوان صدور برخی از پروانهها را به آنها تفویض کرد. البته باید تغییراتی در حوزه تفویض صورت گیرد.
مجید حمیدی درباره مسئولیت قانونی تجهیزات پزشکی گفت: مسئولیت قانونی وسیله پزشکی تولیدی با شرکت تولیدکننده است. تولیدکننده باید به وسیلهای که تولید میکند اشراف داشته باشد. از سویی استعلام دستگا هها، باید مستقیماً از آزمایشگاه مرجع انجام شود. با این همه، تمام وسایل پزشکی دارای استاندارد نیستند و ممکن است تولید کننده روشی را طراحی کرده باشد که با آن روش بتوان امنیت دستگاه را تضمین کرد.
معصومه امیدوار سرپرست اداره تولید و ثبت تجهیزات و فرآوردههای آزمایشگاهی تشخیص پزشکی گفت: رگولاتور باید شاخصهای کیفی و کمی را داشته باشد تا بتواند تفویض را نظارت کند. یکی از شاخصهای کیفی بحث QC پروندههای تولید است و تنها شاخص آن نخواهد بود.
در انتهای این پنل که فعالان دانشگاهی در آن حضور داشتند مراسم پرسش و پاسخی برگزار شد و مسئولان اداره تجهیزات پزشکی به سوالات فعالان حوزه پاسخ دادند.