به گزارش آیمد۳۶۰، سعید کریمی، معاون وزیر بهداشت، هنگام بازدید از بیمارستان شهید بهشتی نوشهر و مرکز ناباروری در دست احداث این مرکز، در جلسه با خبرنگاران، با اشاره به بازدید استانی از بیمارستانهای مازندران و ابراز رضایت از کیفیت خدمات در این مرکز، اظهار داشت که کادر درمان به خوبی وظایف خود را انجام میدهد.
وی، با اشاره به مشکلاتی که توسط پرستاران و بیماران مطرح شده بود، افزود: تصمیم گرفته شده است که با همکاری وزارت بهداشت، این مشکلات، همانند پروژه ناباروری که در مراحل پایانی خود قرار دارد، برطرف گردد و برای تجهیز آن، از منابع وزارت بهداشت استفاده خواهد شد.
وی به بخش “تصویربرداری با کمک کامپیوتر” در بیمارستان اشاره کرد و درباره نیروها و روند این فرآیند بحث کرد، اظهار کرد: این موضوع نیز با پیگیری بهبود خواهد یافت. معاون وزیر بهداشت از هماهنگی و همکاری موجود در استان و شهرستان نوشهر بین فرمانداری، نماینده مجلس و دانشگاه علوم پزشکی رضایت خود را بیان کرد و امیدواری داشت: در طی ماههای آینده، بهبود قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان منطقه ایجاد خواهد شد.
کریمی بیان کرد: وزارت بهداشت نیز متعهد به رعایت رویکرد خود که اعمال عدالت و تحقق تعالی سلامت میباشد، میشود. او افزود: عدالت به این معناست که شهرهای با امکانات کمتر نسبت به شهرهای بزرگ باید حمایت شوند، تا دسترسیها به شکل عادلانه تری توزیع شود. به این منظور، ارائه تجهیزات، امکانات، و تأمین پزشکان ضروری است.
وی اظهار کرد: مناطقی همچون نوشهر، چالوس، و رامسر نسبت به مناطق شرقی مازندران دارای امکانات کمتری هستند و لازم است زیرساختهای بهداشتی و درمانی در این نواحی تقویت گردد.
تغییر مرکز ناباروری نوشهر به سطح سه
وی تأکید کرد: وزیر بهداشت نیز اصرار دارد که دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی در تمام نقاط فراهم شود و همگان بتوانند بهترین امکانات را در کمترین زمان ممکن دریافت کنند. معاون وزیر بهداشت، درباره مرکز ناباروری نوشهر اظهار کرد: این مرکز ابتدا قرار بود سطح ۲ داشته باشد، اما با توجه به ابعاد بزرگ فضا، ممکن است مناسب باشد که این مرکز به سطح ۳ ارتقا یابد؛ به عبارت دیگر، اینجا باید امکانات فوق تخصصی در اختیار مردم قرار گیرد.
کریمی به تکمیل دوره آموزشی نیروهای متخصص برای این مرکز اشاره نمود و بیان کرد: ساختمان مرکز با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد در حال اجرا است و طبق دستورات وزارت بهداشت، هر مرکزی که به نسبت ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد، تجهیزات لازم به صورت رایگان به آن مرکز تخصیص داده خواهد شد.
وی اعلام کرد که افتتاح مرکز ناباروری نوشهر در چند ماه آینده برنامهریزی شده است. معاون درمان وزارت بهداشت و درمان، در ادامه با اشاره به چالشهای بیمارستان نوشهر از جمله کمبود پرستاران و تجهیزات، اظهار داشت: تعداد پرستاران بیمارستان نوشهر به تعداد ۱۷۰ نفر میرسد که از میانگین کشوری بالاتر است، اما این وضعیت نیاز به اصلاح فرآیندها دارد تا حداکثر از نیروهای موجود بهرهور شود.
کریمی اظهار کرد که تعداد پرستاران در اینجا بیشتر از میانگین کشور است و افزود: کمبود دکترهای بیهوشی و تخصصی و نقل و انتقال بیماران به مکانهای دیگر، مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
وی با تأکید بر اینکه رویکرد وزارت بهداشت به تعالی سلامت متمرکز است، بیان کرد: تأمین نیروهای متخصص در هر زمینهای که نیاز به تقویت دارد، در دستور کار قرار خواهد گرفت و تلاش خواهد شد تا در هر زمینهای که نیاز به تقویت و توسعه وجود دارد، جبران گردد.
نارضایتی کادر درمان از بدقولی در پرداخت بیمه ها
وی با تأکید بر اهمیت نگهداشتن نیروی انسانی، اظهار کرد: در حال حاضر، پرداختهای مرتبط با پزشکان و پرستاران با تاخیر انجام میشود، و دلیل این تاخیر به بدقولی سازمانهای بیمه بازمیگردد که تا به حال به مدت هفت تا هشت ماه افت کرده است.
معاون وزیر بهداشت، در حین انتقاد از عملکرد بیمهها، اظهار کرد: چرا این سازمانها به وظیفه پرداختهای خود عمل نمیکنند؟
کریمی افزود: طبق قوانین بیمه، تسویه حساب باید ظرف سه ماه انجام شود و از این قانون حدود ۱۰ سال گذشته است؛ اما در این مدت، کدام یک از سازمانهای بیمه وظیفه خود را بهدرستی انجام دادهاند؟
وی اظهار کرد که دانشگاههای ما از تأمین اجتماعی مطالباتی به مبلغ ۱۳ هزار میلیارد تومان با تعرفه دولتی کمیاب طلب دارند، و افزود: زمانی که تأخیر در پرداخت به وجود میآید و پرستاران مطالبات خود را به مدت هشت ماه دریافت نمیکنند، تأثیر گذاری این موضوع بر ارائه خدمات به طور واضح قابل تشخیص است.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه تأخیر بیمهها در پرداخت باعث افزایش هزینهها بر عهده مردم میشود، افزود: نباید اجازه دهیم هزینهها از کیف مردم برود، و مسئول این امور باید سازمانهای بیمه باشند.
کریمی تأکید کرد: در سه ماه اخیر، ۲۵ هزار نیروی درمانی از طریق آزمون جذب به خدمت پذیرفته شدند.