رئیس بیمارستان شریعتی تهران اظهار کرد: بیمارستان شریعتی به عنوان یکی از بیمارستانهای فرسوده در شهر تهران و یکی از ساختمانهای پر خطر محسوب میشد. اما با اقدامات انجام شده، از فهرست ساختمانهای پرخطر خارج شده است. با این وجود، برای بازسازی کامل این بیمارستان به بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. به گزارش ساعت سلامت، دکتر احمدرضا جمشیدی افزود: بیش از ۵۰ سال از تأسیس بیمارستان شریعتی میگذرد و با توجه به فرسودگی این بیمارستان، نیاز به بازسازی آن وجود داشت و با همکاری خیرین، این کار انجام پذیرفت.
او اظهار کرد: تاکنون، خیرین هزینههایی به مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال برای بازسازی یکی از بخشها و ۵۰ میلیارد ریال برای بخش دیگر از بیمارستان شریعتی را پرداخت کردهاند. جمشیدی افزود: این بیمارستان در حال حاضر دارای ۶۲۰ تختخواب برای پذیرش بیماران است و ضریب اشغال تختها در این بیمارستان به ۹۰ درصد میرسد.
رئیس بیمارستان شریعتی تاکید کرد: این بیمارستان بهطور کامل به تمامی بخشهای تخصصی اعم از جراحی، زنان و زایمان، نازایی، پیوند استخوان و سایر زمینهها پرداخته و برای نخستین بار در کشور، مرکز پیوند مغز استخوان نیز در این بیمارستان ایجاد شده است.
او افزود: از مرداد سال ۱۴۰۱، مجمع خیرین بیمارستان شریعتی شکل گرفته و از آن زمان تاکنون، خیرین با همت خود به حل مشکلات این بیمارستان کمک کردهاند. جمشیدی توضیح داد: تا کنون، با تلاش خیرین، ۴۵ دستگاه پزشکی تخصصی تهیه شده است که قیمت کل این دستگاهها در بازار آزاد حدود ۴۰ میلیارد تومان است. با انجام مذاکرات، برای خرید این دستگاهها ارز ترجیحی اختصاص یافته و خیرین برای خرید آنها مبلغی بیش از ۵ میلیارد تومان را پرداخت نمودند.
بیمارستان شریعتی شعبه ۲ در دست ساخت
همزمان با فرآیند بازسازی بیمارستان شریعتی قدیمی در تهران، بیمارستان شریعتی ۲ نیز در منطقه ۲۲ تهران در دست ساخت قرار دارد. بهروز رحیمی، معاون توسعه منابع و مدیریت وزیر بهداشت، در تاریخ ۲۳ آذر ۱۴۰۲ در مراسم بازدید از این بیمارستان جدید اظهار کرد: “از تمام ظرفیتهای دولت برای بهپایان رساندن پروژه بیمارستان شریعتی ۲ در منطقه ۲۲ تهران بهره میبریم و این پروژه که ملی است و بین دو استان تهران و البرز واقع شده است، قطعاً تا ۱۸ ماه آینده به اتمام میرسد و افتتاح میشود.