سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: حادثه هک اسنپ فود نشان داد که نگرانی وزارت بهداشت در خصوص حفظ محرمانگی اطلاعات مردم موجه است. بخش خصوصی باید از دخالت در این زمینه خودداری کند و اگر پلتفرمهای آنلاین قصد همکاری در حوزه حمل و نقل دارو را دارند، باید توافقنامههایی با داروخانهها منعقد کنند، اطلاعات مرکز خرید را به مشتری ارائه دهند و نسبت به هر گونه اعتراض مردم پاسخگو باشند.
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، سجاد اسماعیلی با اشاره به حادثه هک اسنپ فود افزود: حفظ سلامت مردم و ارتقاء اصل محرمانگی در درمان بیماران اولویت بر اقتصاد دیجیتال است و از این مسئله ما خود را معاف نمیدانیم. او بیان کرد که سازمان غذا و دارو دقیقاً به همین دلیل نگرانی درباره اطلاعات بیماران را دارد و تاکید کرد که امنیت داده و اطلاعات بیماران باید تحت نظارت و نظارت حاکمیت بر اساس الزامات حفاظتی فعال باشد.
وی اظهار کرد: به منظور حفظ اصل محرمانگی در درمان بیماران، بخش خصوصی باید در مدیریت اطلاعات سلامت بیماران هیچ مشارکتی نداشته باشد. سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: در زمینه ورود پلتفرمهای اینترنتی به دارورسانی در منزل، بارها اعلام کردهایم و مجدداً تصریح میکنیم که برای ورود این پلتفرمها به دارورسانی در منزل، حفاظت و حفظ اطلاعات بیماران باید به دقت رعایت گردد.
دستورالعمل دارورسانی در خانه تا پایان سال تدوین میشود
وی اظهار کرد بیمار باید امکان ثبت درخواست خود را بر اساس کد نسخه الکترونیک در سامانه داشته باشد. مراکزی که عرضه کننده محصول هستند باید اطلاعات مربوط به شرکت تولیدی را به بیمار ارائه دهند و بیمار در سامانه یکپارچه، دیتا را ملاحظه و انتخاب کند که از کدام مرکز سرویس بگیرد.
اسماعیلی اظهار کرد: دستورالعمل ورود پلتفرمها به دارورسانی در منزل تا پایان سال نهایی به اتمام خواهد رسید. اگر پلتفرم میخواهد در «حمل» دارو مداخله داشته باشد، باید به عنوان طرف قرارداد با داروخانه همکاری کند، محصول را به صورت شفاف و واضح با استاندارد و باکس مشخص تحویل بگیرد و به تحویل بیمار دهد و پاسخگوی هر گونه اعتراضی در این حوزه نیز باشد.