در یک گفتوگو با خبرگزاری آیمد ۳۶۰، دکتر علی فرهادی، به اظهاراتی پرداخته و اعلام کرد: “در راستای تأمین تجهیزات پزشکی برای استان، تدابیر قابل توجهی انجام شده است. به منظور تقویت زیرساختهای پزشکی، سیستم سی تی اسکن در بیمارستان بروجرد به بهرهبرداری رسیده و به زودی دستگاه ام آر آی نیز در بیمارستان سلسله به بهرهبرداری گذاشته خواهد شد.”
وی اعلام کرد که دستگاههای آنژیوگرافی به منظور بهبود خدمات در بیمارستانهای دورود و الیگودرز وارد استان شدهاند. همچنین، اظهار نمود که دستگاه ام آر آی در بیمارستان شهدای عشایر خرمآباد نصب و به بهرهبرداری رسیده است، و سانتر ترومای استان (مرکز خدمات رسانی اورژانس به مصدومان) نیز با پیگیریهای انجام شده به زودی فعال خواهد شد.
وی اعلام کرد که تجهیزات تصویربرداری و رادیولوژی دیجیتال در شهرستان معمولان به بهرهبرداری رسیده است. این طرح با هزینه بیش از ۵۰ میلیارد ریال اجرا شده و دستگاه تشخیص مارجینهای سرطانی به اولین بار با همکاری خیرین فعالیت خود را آغاز کرده است. همچنین، اعلام کرد که دستگاه آندوسکوپ کلونوسکوپ برای اولین بار در بیمارستان شهید رحیمی راهاندازی شده است.
فرهادی اظهار داشت که بخش آزمایشگاههای بیمارستانها با استفاده از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار از پروژه بانک جهانی تجهیز یافته است. وی اعلام کرد که ۱۳ دستگاه پیشرفته همودیالیز در بیمارستانهای استان در حال فعالیت هستند و در گذشته ماه تیر، چند دستگاه سونوگرافی در شهرستانهای استان به بهرهبرداری رسیدهاند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: “وضعیت حوزه تصویربرداری در بیمارستانهای لرستان بسیار با کیفیت است و همهی مراکز در این زمینه بهروزرسانی شدهاند.”
فرهادی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با بیان اینکه برای بهروزرسانی تجهیزات بیمارستانی و تشخیصی استان به ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، گفت: طی سالهای گذشته در حوزه تجهیزات بیمارستانی، به خصوص در زمینه تصویربرداری، کارهای خوبی انجام شده است.
وی همچنین با اشاره به ناوگان فرسوده آمبولانس در لرستان، افزود: در سال ۱۳۹۸، تعدادی از آمبولانسهای استان بهروزرسانی و ۱۵ دستگاه به ناوگان اضافه شد، اما اکنون اغلب آمبولانسهای استان بالای ۱۵ سال عمر دارند و نیازمند تعمیر و بهروزرسانی هستند. با توجه به اینکه مقرر شده است تعدادی آمبولانس در سطح کشور توزیع شود، امید است بتوانیم سهم خوبی برای استان دریافت کنیم.
وی افزود: “در حال حاضر تعداد ۲۳ دستگاه سی تی اسکن در استان وجود دارد، که از این تعداد، ۱۸ دستگاه در بخش دولتی، ۳ دستگاه در مراکز درمانی ویژه، و ۲ دستگاه در بخش خصوصی فعال هستند. همچنین، ۱۱ دستگاه ام آر آی در حال حاضر فعال هستند، که شامل ۶ دستگاه در بخش دولتی، ۲ دستگاه در مراکز درمانی ویژه، و ۳ دستگاه در بخش خصوصی میشوند.”
فرهادی با اشاره به افزایش تعداد اتاقهای عمل در بیمارستان شهید رحیمی خرمآباد اظهار کرد: “تعداد اتاقهای عمل در این بیمارستان بهبود یافته و بهروزرسانی شده است. همچنین، در حال حاضر در بیمارستانهای الیگودر و نورآباد نیز در حال افزایش تعداد اتاقهای عمل هستیم تا خدمات بهتری به بیماران ارائه شود.”
فرهادی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی ۱۰۵ طرح بهداشتی درمانی در استان از سال گذشته آغاز شده است، گفت: طی امسال تعدادی از این طرحها نیز به بهرهبرداری رسیدهاند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۷ بیمارستان دانشگاهی، ۳ بیمارستان تامین اجتماعی، ۵ بیمارستان خصوصی و ۱ بیمارستان ارتش در سطح استان با ظرفیت ۲۸۰۰ تخت فعال هستند. از این مجموع، ۲۳۰۰ تخت دارای ضریب اشغال ۶۰ تا ۷۰ درصد است.