معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کرد که حمایت از طرحهای تولید نیمه صنعتی در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی، همچنین ایجاد ظرفیت برای پروژههایی با سطوح فناوری بالا، از میان اهداف و برنامههای بلند مدت موسسه نیماد به شمار میرود.
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، آقای یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اعلام کرد که در دورهی زمانی از مرداد ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، موسسه نیماد به تهیه دستاوردهای پژوهشی در دو دستهی مقاله و فناوری پرداخته است. وی افزود که از میان یک هزار و ۵۰۶ طرح دریافتی، ۳۵۴ طرح با موفقیت به اتمام رسیدهاند و از این تعداد ۲۴۱ مقاله در پایگاههای بینالمللی از جمله ISI، اسکوپوس و مدلاین منتشر شدهاند. این مقالات شامل ۷۷ مورد در مجلات رده Q1، ۸۷ مورد در مجلات رده Q2، ۶۷ مورد در مجلات رده Q3 و ۱۰ مورد در پایگاههای دیگر نمایه شدهاند..
رئیس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) اعلام کرد که از این طرحها ۲۰ محصول فناورانه به دست آمده است. این محصولات شامل چهار مورد دستورالعمل بالینی، یک مورد ثبت اختراع و ۱۰ مورد دانش فنی است.
وی به دیگر دستاوردهای فناورانه موسسه نیماد اشاره کرد و اظهار داشت: “ما همچنین یک مدل مفهومی یا ابزار سیاستگذاری سلامت و چهار مورد نرم افزار طراحی و تولید کردهایم که به عنوان دستاوردهای فناورانه موسسه نیماد محسوب میشوند.”
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اهداف و برنامههای بلند مدت موسسه نیماد را شرح داد و اعلام کرد: از جمله اهداف بلند مدت این موسسه، حمایت از طرحهای تولید نیمه صنعتی در زمینه دارو، تجهیزات پزشکی و توسعه ظرفیت برای پروژههایی با سطوح فناوری بالا مانند “هوش مصنوعی” است.
پناهی اهمیت حمایت از جوانان محقق و نخبگان را تأکید کرد و بیان کرد که طرحهای دانشجویی تحت عنوان “گرنت دانشجویی” برای اولین بار در دولت مردمی در موسسه نیماد طراحی و اجرا شدهاند. همچنین، این موسسه حمایتهای متنوعی از پژوهشگران انجام میدهد که شامل “گرنت پژوهشگر فرهیخته”، “گرنت بینالملل”، “گرنت محقق جوان”، “گرنت با اعتبار محدود” و “گرنت RFP” میشود. همچنین، “گرنت فرهیخته” به منظور حفظ و تشویق نخبگان به خصوص توجه ویژهای دارد و از بین ۳۵۰ طرح خاتمه یافته، ۲۸۹ طرح را در این حوزه مورد توجه قرار داده است.