به گزارش آیمد ۳۶۰، اداره پایش، برنامهریزی و اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، تصمیم به اصلاح گروه کالایی تجهیزات و ملزومات پزشکی کرد. با این اصلاحات، ثبت سفارشات مرتبط با تجهیزات پزشکی برای شرکتها دیگر نیاز به مراجعه حضوری به اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی ندارد.
با توجه به لزوم تسریع در ترخیص و تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد نیاز مراکز تشخیصی و درمانی کشور، تغییرات سامانهای صورت گرفته و گروه کالایی ۲۱ برای کلیه ثبت سفارشات مشمول دریافت ارز نرخ ۴۲۰۰ تومانی اعمال شده است. این تغییرات به اهدافی همچون سهولت در فرآیند ثبت سفارشات و کاهش مشکلات مرتبط با ارز پردازی میپردازد.
تامین کنندگانی که با مشکلاتی همچون رفع تعهد، اخذ کد ساتا و یا ترخیص با مشکل گروه کالایی ۲۱ برای ثبت سفارشاتی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی تامین ارز شدهاند مواجه میشوند، امکان اصلاح اولویت ثبت سفارشات مربوطه را دارند. برای این منظور، میتوانند به سادگی اطلاعات و گروه کالایی ۲۱ را در سامانه اعلام مشکلات وارد کنند. پس از جمعبندی و بررسی اطلاعات، در صورت شمولیت گروه کالایی ۱ (مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی)، اصلاح اولویت ثبت سفارشات انجام میشود.
با توجه به مصوبات کمیته تخصیص ارز تجهیزات پزشکی، اطلاع رسانی میشود که تمام سفارشات مشمول دریافت ارز ۲۸۵۰۰ تومانی نیز باید مطابق با مراحل زیر انجام گیرد:
- متقاضیان باید به ویرایش ثبت سفارش خود در سامانه NTSW مراجعه کنند و پس از تایید ویرایش پروندههای مربوطه، گروه کالایی ۲۱ در سامانه جامع تجارت اعمال خواهد شد.
- اگر بر اساس اطلاعیههای سامانه، مراحل پرونده به شرح زیر پیش رود، نظر اعلامی دستگاه مجوزدهنده ارزی به “بلی” تبدیل خواهد شد:
- مجوزهای پرونده ← جزئیات ← قسمت مشمول یارانه دولتی
- در صورتی که متقاضیان پس از تایید ویرایش در سامانه NTSW گروه کالایی پرونده ۲۱ را مشاهده ننمایند، ابتدا به قسمت مشمول یارانه دولتی در سامانه NTSW مراجعه کرده و گزینه “بلی” یا “خیر” را مشاهده نمایند.
- اگر گزینه مذکور “بلی” باشد، میتوانند با تماس با پشتیبانی سامانه جامع تجارت، صفحه اصلی سامانه NTSW را بروزرسانی کرده و سپس گروه کالایی ۲۱ را مشاهده خواهند کرد.
- اما اگر گزینه مذکور “خیر” باشد، متقاضیان موظفند به سرعت نسبت به ویرایش مجدد ثبت سفارش خود اقدام کنند تا حتماً سیاست ارزی کلیه اقلام پرونده در سامانه TTAC، با نوع ارز دولتی اعمال گردد.
ضمناً جهت صیانت از حقوق متقاضیان، کاهش مراجعات، تسریع در پاسخگوئی و انجام بهتر امور، تصمیم گرفته شده است که متقاضیان محترم تمام مشکلات و سوالات مربوط به حوزه اداره پایش، برنامهریزی و سیاستگذاری تجهیزات پزشکی را صرفاً از طریق سامانه تیکت، به صورت سیستمی و با مراجعه به آدرس http://ticketing.imed.ir/ticket اعلام و پیگیری نمایند و از مراجعه حضوری خودداری فرمایند.