به گزارش آیمد ۳۶۰ و به نقل از خبرگزاری مهر، اسحاق عامری، معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، حمایتهای قبل از ورود کالا به بازار و بعد از ورود آن را ضروری خواند و اظهار داشت: دولت باید ابتدا در بخش تنظیم گری حمایت کند تا کالا بتواند مجوزهای مورد نیاز خود را دریافت کند و پس از آن به عنوان خریدار عمده وارد بازار شود.
به گزارش آیمد ۳۶۰، اظهارات معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو راجع به عیار حوزه تجهیزات پزشکی داخلی در دوران پاندمی کرونا بیان شد. او به وضوح افزود: همگان با آشکار شدن عیار حوزه تجهیزات پزشکی، تجهیزات و اقلام پزشکی مشکلی نداشتیم و این نتیجه تلاشهای جهادی و صداقت تولیدکنندگان ما بود.
همچنین، معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی، طرح برچسب اصالت و شناسهگذاری را اجرا میکنیم تا به صورت کامل تجهیزات پزشکی را رصد کنیم. از سوی دیگر، مصرف کنندگان نیز باید به قوانین و بخشنامهها و آئیننامهها در حوزه قاچاق توجه کرده و کالاهای مورد نیاز خود را از شبکه توزیع قانونی تأمین کنند.
عامری، در ارتباط با پروسه تجهیزات پزشکی، افزود: ۲۰ درصد از این پروسه توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت پیگیری میشود و در این راستا، سایر ارگانها و نهادها نیز باید همکاری کنند تا سود مبارزه با قاچاق کالا به طور مستقیم به جیب تولید کننده برود.
معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی غذا و دارو اعلام کرد گردش مالی بازار تجهیزات پزشکی سالانه حدود ۲.۵ میلیون دلار می باشد
به گزارش آیمد ۳۶۰، معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، گردش مالی بازار تجهیزات پزشکی کشور را به ارزش ۲٫۵ میلیارد دلار در سال اعلام نمود و افزود: اخیراً بخشنامهای با ۲۰ بند، رشد تولید را ابلاغ کردهایم که به راهاندازی تسهیلگری برای تولیدکنندگان کمک میکند.
وی صادرات تجهیزات پزشکی و محصولات سلامت را به عنوان علامت قدرت یک کشور توصیف کرد و اظهار کرد: اگرچه حوزه تجهیزات پزشکی کمتر شنیده میشود، اما باید ذکر کرد که سالی نمیگذرد که یکی از تولیدکنندگان این حوزه به عنوان یکی از صادرکنندگان برجسته محسوب نشود.
اسحاق عامری: مانند فرش و زعفران و پسته ایرانی ،تجهیزات پزشکی نیز قابل صادرات می باشد
به گزارش آیمد ۳۶۰، عامری اولویتبندی تولید تجهیزات پزشکی در داخل کشور را طبق ارزبری و یک سری شاخصهای دیگر، همچنین تشکیل آمارنامه تجهیزات پزشکی برای نخستین بار در این حوزه از دستاوردها ذکر کرد و اظهار داشت: دستگاهها و تجهیزات پزشکی ایرانی بسیار گرانقیمت و با کیفیت هستند و مانند فرش، زعفران و پسته ایرانی، قابل صادرات به بازارهای جهانی می باشند.
اسحاق عامری: حداقل صد آزمایشگاه تخصصی نیاز داریم اما زیر ساختی برای آن وجود ندارد
معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۱۳۰ شرکت تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی، اعلام کرد: ما به حداقل صد آزمایشگاه تخصصی لازم داریم، اما به دلیل عدم وجود زیرساختهای لازم، این امکان وجود ندارد.