وزیر بهداشت گفت: ماماها نقش مهمی در نظام سلامت دارند و مطالبات آنها مورد توجه قرار خواهد گرفت.
بهرام عیناللهی در واکنش به تجمع ماماها مقابل وزارت بهداشت گفت: هر روز شاهد مطالبات صنفی گروههای مختلف هستیم و درخواست ماماها نیز عمدتاً مسائل صنفی است.
وی افزود: ماماها در این تجمع خواستار ایجاد ساختاری در وزارت بهداشت شدند که مشکلات آنها پیگیری شود. این ساختار در وزارت بهداشت وجود دارد و به نام کمیته مامایی در معاونت درمان فعالیت میکند. این کمیته برای رفع مشکلات ماماها برنامهریزی میکند.
وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر نیز در حال بررسی مطالبات ماماها هستیم و تلاش میکنیم تا مشکلات آنها را برطرف کنیم.
بر اساس گزارشی، حدود ۸۰ هزار نفر ماما در مقاطع مختلف از دانشکدههای پرستاری و مامایی کشور فارغالتحصیل شدهاند که حدود ۳۴ هزار نفر آنها در دانشگاههای علوم پزشکی مشغول به خدمت هستند. از این تعداد، حدود ۱۷ هزار نفر در مراکز زایمانی کشور فعالیت میکنند.
ماماها روز سهشنبه هفتم آذرماه با تجمع مقابل وزارت بهداشت، خواستار اجرای ماده ۴۵، ۴۶ و ۵۰ قانون جوانی جمعیت و تغییر نام ماما به مراقب ماما در شبکه بهداشت شدند.
ماماها روز سهشنبه هفتم آذرماه با تجمع مقابل وزارت بهداشت، خواستار اجرای ماده ۴۵، ۴۶ و ۵۰ قانون جوانی جمعیت و تغییر نام ماما به مراقب ماما در شبکه بهداشت شدند. علاوه بر این، آنها به حذف دفتر کار مامایی و ماما از سطوح ارجاع، ارائه خدمات مامایی توسط افراد غیرمتخصص و بیبهره بودن ماماها از تعرفه زایمان نیز اعتراض داشتند. پیش از این، دکتر ناهید خداکرمی، رئیس انجمن علمی مامایی گفته بود که پس از تجمع ماماها در مقابل وزارت بهداشت، مدیرکل دفتر وزارتی وزارت بهداشت قول داده است که یک کارگروه برای رسیدگی به مطالبات ماماها در وزارت بهداشت تشکیل شود و این مشکلات را پیگیری کند.