علیرضا رحیمنیا درباره انتخابات نظام پرستاری در فضای مجازی توضیح داد که در این دوره نسبت به دوره قبل، علاقهمندی و استقبال بیشتری از جانب مردم واقع شده است. تعداد ثبت نامها نسبت به دوره قبل به یک افزایش ۱۵ درصدی دست یافته و تعداد نامزدهای تأیید صلاحیت شده به ۴۰۰۵ نفر رسیده است.
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، وی افزود که برخی از نامزدها صلاحیت خود را احراز نکرده و برخی دیگر نیز پس از ثبت نام انصراف دادهاند. به طور کلی، از تعداد این نامزدها، ۱۰۵ نفر به صلاحیت رسیدهاند. از این تعداد، ۹۸ نفر اعتراض کرده و اعتراضات آنها در هیأت مرکزی نظارت مورد بررسی قرار گرفت. پس از بررسی اعتراضات، صلاحیت ۴۵ نفر از این ۹۸ نامزد که اعتراض داشتند، بازنگری و تأیید شد.
مسئول هیأت مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری افزود: تصمیمات مرتبط با احراز یا عدم احراز صلاحیتها به تطابق با قوانین انجام گرفته و تصمیمگیریها بر مبنای مقررات انجام شده و هیچ تأثیری از القائات موجود در فضای مجازی در تصمیمگیریها تأثیرگذار نبوده است.
رحیمنیا توضیح داد که مبنای اصلی تصمیمگیریها نظر ناظران انتخابات بوده و هدف اصلی، ایجاد شرایطی برای حداکثر مشارکت در انتخابات نظام پرستاری به منظور تقویت و تعزیز این نظام بوده است.
مسئول هیأت مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری تأکید کرد که وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در احراز یا عدم احراز صلاحیت نامزدها نقشی نداشتند؛ به عبارت دیگر، این مسائل به عهده مراجع مستقل خارج از وزارت بهداشت بود.
رحیمنیا به ویژه تأکید کرد که سیاست وزارت بهداشت در انتخاباتهای صنفی، از جمله انتخابات نظام پرستاری، به رعایت بیطرفی و رویه قانونی متعهد است. او اظهار کرد: برای وزارت بهداشت، اهمیت اصلی این است که انتخابات نظام پرستاری به شکلی سالم و با رقابت منصفانه برگزار شود، و این وزارتخانه به عنوان مجری انتخابات، هیچ دخالتی در امور نامزدها ندارد و نه حمایت یا محدودیتی برای آنها اعمال میکند.