رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد که بیمارستانهای لولاگر و شهدای یافت آباد در وضعیتی قدیمی و فرسوده قرار دارند و اخطار تخلیه به آنها داده شده است.
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، عبدالرضا پازوکی، در یک نشست خبری، توضیح داد که اغلب بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران قدیمی و فرسوده هستند و حتی دو بیمارستان اخطار تخلیه گرفتهاند.
وی به آتشسوزی در بخش تحقیقات گوش و حلق و بینی بیمارستان حضرت رسول در تیر ماه امسال اشاره کرد و این واقعیت را که بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری نیز جزو بیمارستانهای فرسوده تهران می باشد را خاطر نشان کرد.
پازوکی اعلام کرد که تلاش میشود با حمایت سازمان برنامه و بودجه، پروژه بیمارستان سوانح سوختگی در منطقه کن را در اولویت قرار دهیم و تا دو سال آینده به بهرهبرداری برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد که در آینده نزدیک، مراکز تروما در بیمارستانهای مهمی از جمله بیمارستان شهدای هفتم تیر، بیمارستان امام خمینی شهریار، و ساختمان جدید بیمارستان سوختگی مطهری راهاندازی میشود.
وی بیان کرد که تجهیز مراکز سوختگی هزینهبری بسیار زیادی دارد و در کشور شاهد مرگ و میر بالای افراد سوخته هستیم. امیدواریم پروژه بیمارستان سوانح سوختگی در منطقه کن به زودی به بهرهبرداری برسد.
وی همچنین نیاز به ایجاد مرکز مدیریت تروما در تهران را اشاره کرد و گفت که در حال حاضر چنین مرکزی در تهران وجود ندارد. بیماران ترومایی در حال حاضر در بیمارستانها پذیرش و درمان میشوند و ایجاد یک مرکز تخصصی برای مدیریت این بیماران ضروری است.
رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰
به گزارش آیمد ۳۶۰ ، دکتر پازوکی اظهار کرد که دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبهبندی جهانی به موقعیتی میان ۶۰۰ تا ۸۰۰ دست یافته است و در زمینههای مختلف آموزشی و تحقیقاتی به موفقیتهای چشمگیری دست یافته است. او اشاره کرد که در سال ۲۰۲۲، این دانشگاه موفق به کسب رتبه اول در حوزه تأثیرگذاری در زمینه بهداشت از میان ۹۶ کشور جهان شده و در رتبهبندی علمی کشور نیز موفق به کسب رتبه چهارم شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تأکید کرد که در زمینه آموزش، بهبود زیرساختهای دانشگاه ضروری است و در حال حاضر در حال بازسازی بیمارستانهای حضرت رسول و فیروزگر هستند. او افزود که در زمینه پژوهش نیز این دانشگاه توانسته حدود ۵۰ درصد از رتبه سوم کشور در جهان را در زمینه درمان چاقی کسب کند و در این حوزه پس از آمریکا و چین، رتبه سوم جهانی را به دست آورد.