به گزارش آیمد ۳۶۰ و به نقل از ایرنا، معاون درمان وزیر بهداشت بیان داشت که اپلیکیشن اسنپ دکتر هنوز مجوز رسمی از وزارت بهداشت برای فعالیت ندارد و به همین دلیل فعالیتهای این اپلیکیشن غیر قانونی و ممنوع است.
در این زمینه، دکتر سعید کریمی نیز اظهار کرد که انجام اقدامات درمانی از طریق اسنپ دکتر یک موضوع شوخیبردار نیست و برای ارائه خدمات درمانی خارج از محدوده مراکز درمانی، نیاز به زیرساخت و استانداردسازی وجود دارد.
کریمی توضیح داد: برخی از پزشکان اقدام به معاینه بیمار و تجویز دارو از طریق صفحههای اجتماعی خود یا از طریق پیامرسانها میکنند. اما این اقدامات به صورت قانونی نمی باشند و با استانداردها و شیوهنامههای وزارت بهداشت مغایرت دارند.
وی افزود: بر اساس استانداردها و شیوهنامههای وزارت بهداشت، پزشکان فقط مجاز به ارائه خدمات درمانی و تجویز دارو برای بیمارانی هستند که پیش از این به صورت حضوری توسط آنها معاینه شده باشند تا بهطور دقیقتر و با داشتن اطلاعات کامل، اقدامات درمانی لازم برای آنها تجویز گردد.
به این ترتیب، تخلفات اسنپ دکتر و برخی پزشکان به دلیل انجام فعالیتهای غیر قانونی و عدم رعایت استانداردها و مقررات وزارت بهداشت بهعنوان یک مسئله جدی مورد نظر مسئولان سلامت قرار دارد و باید برای رفع این مشکلات، تدابیر لازم اتخاذ گردد.
در ادامه، دکتر سعید کریمی بیان کرد که سامانه اسنپ دکتر هیچگونه مجوز رسمی ندارد و تطابق خدمات پزشکی این سامانه با خدمات دیگری همچون کالا یا محصولات غذایی، به هیچ وجه درست نیست. او همچنین هشدار داد که اسنپ دکتر نباید به مردم داروها را به شیوهای نادرست تجویز کند.
معاون وزیر بهداشت نیز افزود: در صورت مشاهده تبلیغات فریبنده اسنپ دکتر و انجام عملکرد غیر قانونی این سامانه، مردم میتوانند این موارد را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند. این گزارشها به کمک مسئولان سلامت کمک میکند تا بهطور سریع و مؤثر علیه فعالیتهای غیر مجاز و مضر این سامانه اقدام شود.
در پایان، ایشان اشاره کردند: تبلیغات اسنپ دکتر به شدت برای عموم مردم جذاب هستند و هدف آنها جلب مشتریان برای ارائه خدمات درمانی است. اما باید تاکید کرد که این سامانه هیچگونه صلاحیت علمی و عملی برای ارائه خدمات پزشکی ندارد و استفاده از آن برای تجویز داروها و درمان بیماران بسیار خطرناک و غیر قانونی است.