به گزارش آیمد ۳۶۰ و نقل از فارس، سید حیدر محمدی در افتتاحیه نخستین کنگره سلامت هوشمند ایران بیان کرد که هشتاد درصد از بیمارستانها در کشور دولتی هستند و این مراکز بیمارستانی یا بهرهوری پایینی دارند یا با زیان مواجه هستند.
وی افزود: علاوه بر اعتبارات، مشکلات دیگری نیز در بیمارستانهای دولتی باعث بهرهوری پایین میشوند. با امتداد موضوعات مدیریتی و بهرهبرداری از مدلهای نوین مدیریتی میتوان این وضعیت را تغییر داد.
معاون وزیر بهداشت تأکید کرد که برای مدیریت یک بیمارستان، نیاز به استفاده از متخصصان حوزه مدیریت و اقتصاد است و لازم است به افزایش بهرهوری در مراکز درمانی به عنوان یک بنگاه اقتصادی توجه شود.
رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: امیدواریم با بهرهگیری از تمامی ابزارهای نوین و هوشمند، به بالاترین سطح بهرهوری در نظام سلامت دست یابیم و بدون شک، کنگره سلامت هوشمند ایران میتواند به دستیابی به این هدف کمک موثری نماید.
وی افزود: سامانههای هوشمند نوین باعث ارتقاء بهرهوری در مراکز درمانی میشوند. این سامانهها بهبودی در سرعت و کیفیت ارائه خدمات به مردم را به همراه دارند.
داشبوردهای جدید مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی در حال توسعه است
سید حیدر محمدی تاکید کرد که در حوزه تجهیزات پزشکی و بیمارستان، پیشرفتهای قابل توجهی داشتهایم و در حال حاضر دستگاههایی مانند دیالیزر، سیتی اسکن، شتابدهنده خطی و… در داخل کشور توسط شرکتهای دانش بنیان ساخته میشوند.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: با وجود برخی از کمبودها در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در دوران شیوع کووید-۱۹، پس از یک بازه کوتاه، توانستیم با تکیه بر تولید داخلی، بسیاری از کمبودها را رفع کنیم و حتی برخی از محصولات را به سایر کشورها صادر کنیم.
وی افزود: در حوزه زنجیره تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی، داشبوردهای مدیریتی مناسبی طراحی شدهاند که به زودی رونمایی خواهند شد. این سامانهها باعث افزایش سرعت تأمین نیازمندیها و همچنین افزایش شفافیت در زنجیره تأمین میشوند.